Σκοπός του παρόντος Κανονισμού είναι, η όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση αυτής της ομάδος, θέτοντας κάποιους στοιχειώδεις κανόνες στις ενέργειες των μελών (στα πλαίσια της Μοίρας) και να βοηθήσει κατά κάποιο τρόπο και τους αμύητους να μπούνε στο πνεύμα. Αντίστοιχοι κανονισμοί υπάρχουν σε όλες τις αντίστοιχες ξένες Μοίρες.Για τους περισσότερους από εμάς, τα παρακάτω είναι αυτονόητα.Προκειμένου όμως να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις του παρελθόντος, θεώρησα σκόπιμο όλα αυτά τα αυτονόητα να είναι κάπου γραμμένα.

     Η Ελληνική Εικονική Μοίρα είναι μια οργάνωση κυρίων που έχει σαν σκοπό τις Online πτήσεις των μελών για την διασκέδαση τους, σε πλαίσια αλληλοσεβασμού και ευγένειας.Σύμφωνα με το παραπάνω όλα τα μέλη είναι υποχρεωμένα να διαβάσουν, να κατανοήσουν και να συμφωνήσουν με τον Κώδικα Συμπεριφοράς που ακολουθεί:


1.Πριν τη είσοδο σε κάθε server (παιχνίδι) οποιουδήποτε είδους (εκπαιδευτικό, διοργανώσεως κτλ) θα πρέπει να διαβάζουμε και να κατανοούμε τους κανόνες .Έτσι, δεν θα κάνουμε ενέργειες που θα μας εκθέτουν και θα εκνευρίζουν τους υπόλοιπους παίχτες.

2. Όταν μπαίνουμε σε ένα server χαιρετούμε τους υπόλοιπους με ένα Salute.


3. Επιδεικνύουμε υπομονή και ευγένεια στους υπόλοιπους συμμετέχοντες .Μπορεί να υπάρχουν παίχτες οι οποίοι δεν έχουν εξοικειωθεί ακόμα με την λειτουργία ενός server ή με την Μοίρα.


4. Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούμε τρόπους ώστε να κλέψουμε ,ούτε κατηγορούμε δημόσια κάποιον ότι κλέβει.

5. Αποφεύγουμε να μπαίνουμε σε servers με εύκολα settings ή εύκολους αντιπάλους. Το να καταρρίπτουμε εύκολους στόχους δεν είναι δείγμα ευγενείας ούτε και ικανότητας.


6. Δεν κριτικάρουμε άλλους παίχτες για λάθη που τυχόν κάνουν. Συμβουλές και βοήθεια παρέχονται καλοπροαίρετα στα πλαίσια της Μοίρας.

7. Δεν χρησιμοποιούμε υβριστικές και προσβλητικές εκφράσεις στα chat & forum.


8. Κάθε μέλος της Μοίρας είναι ελεύθερο να συμμετέχει σε οποιοδήποτε server επιθυμεί ανεξάρτητα από το τι κάνουν τα υπόλοιπα μέλη. Μπορεί να συμμετέχει σε παιχνίδια (servers) του προσωπικού του γούστου όσο αφορά τα settings.Αν αυτό όμως είναι ο κανόνας τότε θα πρέπει να επανεξετάσει τους λόγους που δήλωσε την επιθυμία να συμμετέχει στην Μοίρα.


9. Είναι αποδεκτό και σεβαστό από ένα μέλος εάν για προσωπικούς του λόγους δεν επιθυμεί την συμμετοχή σε κάποιες ή σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει η Μοίρα.


10. Σαν εικονικοί πιλότοι της Μοίρας παίζουμε απλά ένα παιχνίδι. Η ευγένεια, το τίμιο παιχνίδι και ο σεβασμός προς τους υπόλοιπους εικονικούς πιλότους είναι οι σημαντικότεροι παράγοντες για την επιτυχία του σκοπού της ομάδος που δεν είναι άλλος από την διασκέδαση των μελών.

11.Σε όλες τις περιπτώσεις οι πράξεις κάθε μέλους αντιπροσωπεύουν ολόκληρη την Μοίρα. Η σωστή συμπεριφορά ενισχύει την πολύ καλή φήμη της Μοίρας στην διεθνή εικονική αεροπορική κοινότητα.

Επιπλέον των παραπάνω,εάν κάποιος θεωρεί τον ευατό του μέλος αυτής της παρέας και δεν έχει απλά το ίδιο prefix Hyperlobby φροντίζει να εφαρμόζει και τα παρακάτω:

Α.Επικοινωνία: Επειδή δεν θα είναι πάντα εύκολο από όλους να είναι παρόντες στις διάφορες δραστηριότητες της Μοίρας σε περιπτώσεις απουσίας για μεγάλο διάστημα τα μέλη θα πρέπει να διαθέτουν λίγα λεπτά να ενημερώνουν μέσω e-mail ή μέσω του Forum για την απουσία τους.

Β.Ιεραρχία:Η ιεραρχική δομή θεωρείται απαραίτητη προκείμενου η Μοίρα να ενεργεί οργανωμένα σε εκπαιδεύσεις ή διοργανώσεις.Σε όποιον δεν αρέσει αυτός ο τρόπος ή κάποιος από τα μέλη που την υλοποιούν,μπορεί αφήσει την εικ 335 να κάνει την δικία του εικ.μοίρα.

Γ.Πειθαρχία: Τσακωμοί και φιλονικίες μεταξύ των Μελών απαγορεύονται αυστηρά και δεν θα γίνονται ανεκτές. Σε καμία περίπτωση δεν θα μαλώνουν δημοσίως, δεν θα βρίζουν και δεν θα αμαυρώνουν τη φήμη της Μοίρας ή οποιουδήποτε από τα μέλη της. Οφείλουν να μεταφέρουν στη διοίκηση (335th_GRSwaty) όσες διαφορές αφορούν την Μοίρα. Όλα τα Μέλη θα συμπεριφέρονται κατά τρόπο που δεν θα εκθέτει την Μοίρα.

Δ.Άλλες Μοίρες:Τα Μέλη της Μοίρας ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να συμμετέχουν σε άλλες Μοίρες στο χώρο και εξομοιωτή που δραστηριοποιείται η Μοίρα από την στιγμή που ενταχθούν στην Μοίρα.

Ε.Επίσημες Διοργανώσεις:Κάθε μέλος οφείλει να είναι ενήμερος για τους κανονισμούς και ιδιαιτερότητες των διοργανώσεων που λαμβάνει μέρος με τα χρώματα της Μοίρας, καθώς και για τις ειδικές οδηγίες της Μοίρας για την κάθε διοργάνωση.

Οι αποφάσεις που αφορούν:

1.Διαγραφή μελών από την εικ.335

2.Διαγραφή μελών από τις διοργανώσεις για πάντα ή για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

3.Ανάληψη διοικητικών καθηκόντων στην εικ.335.

Λαμβάνονται από τους παρακάτω:

335th_GRTyphoon
335th_GRThunder
335th_GRSavras
335th_GRDedalos

     Σε περίπτωση που απαιτείται ΑΜΕΣΗ λήψη απόφασης και κάποιος από τους παραπάνω δεν μπορεί να ανταποκριθεί λόγω αλλών υποχρεώσεων ή δεν επιθυμεί να συμμετάσχει για προσωπικούς του λόγους τότε αντικαθίσταται από ένα από τα παρακάτω μέλη: 335th_GRGeokid - 335th_GRExandas-  335th_GREros * Σε περίπτωση ισοψηφίας,αδιαφορίας ή αδυναμίας λήψεως αποφάσεως η απόφαση λαμβάνεται από τον 335th_GRSwaty. * Σε περίπτωση που το θέμα αφορά κάποιον από τα παραπάνω μέλη αυτός εξαιρείται από την διαδικασία και αναλάμβάνει ο επόμενος. * ΚΑΘΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ της εικ. 335 θα πρέπει να αναφέρεται στον 335th_GRSwaty ή στα παραπάνω 4 μέλη. Η αποδοχή και η εφαρμογή των παραπάνω αποτελεί όρο για την συμμετοχή και παραμονή κάποιου στην μοίρα μας. Ο CO και τα παραπάνω μέλη διατηρούν το δικαίωμα να διαχειρίστουν οποιαδήποτε κατάσταση όποια στιγμή θεωρηθεί απαραίτητο!

 335th Greek Squadron

 

 Παρασκευή, 11 Νοέμβριος 2011 23:22 Τελευταία Ενημέρωση 24 /9  2013